Nieuwsbrief

Geef je op en ontvang het laatste nieuws en acties.


  • Dit is een verplicht veld.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Invoer verplicht. Invoer geen geldig emailadres.

ZOEK

Alles wat je ooit hebt willen weten.

wo 04.07

Robben Ford, Michael Landau, Gary Novak & Jimmy Haslip (Renegade Creation)

Uitverkocht

Blues // zaal open 20:00 // tickets (incl. service kosten) Prijs normaal: € 27,00

Supergroep Renegade Creation is een samenwerkingsverband tussen de gitaristen Robben Ford en Michael Landau, drummer Gary Novak en bassist Jimmy Haslip. Renegade Creation houdt zich bezig met de essentie van Blues Rock, crossovers met avontuurlijke fusion. Renegade Creation kenmerkt zich door fantastische solo’s en synergie tussen de muzikanten.


Michael Landau werkte onder andere samen met Miles Davis, Amy Holland, Michael Jackson, Richard Marx, Joni Mitchell, Steve Perry, Seal, James Taylor en vele anderen. De legendarische gitarist Robben Ford begon zijn carrière in de jaren ’70 met de Charles Ford Band, een Blues band waarin ook zijn broers zaten. Robben ford werkte o.a. samen met George Harrison, Joni Mitchell, the Yellowjackets, Miles Davis en Gregg Allman. Jimmy Haslip is een geliefde bassist in de fusion scene en is lid van de bekende fusion groep ‘Yellowjackets’. Hij staat bekend als één van de eerste bassisten die gebruikt maakte van een 5-string electric bass. Haslip werkte met vele artiesten samen waaronder Tommy Bolin, Marty Friedman, Bruce Hornsby en Gino Vannelli.Gary Novak werkte samen met George Benson en maakte deel uit van Chick Corea’s band. Hij tourde onder andere met Bob Berg en Allan Holdsworth.  

In het voorprogramma zal de  Joost Vergoossen band acte de présence geven. Zijn nieuwe album krijgt lovende kritieken in o.a gitaarnet ! Ga dat zien! 
 

 

www.gitaarnet.nl/content.php
Ophalen van tweets.


Ophalen van Flickr afbeeldingen