MENU SLUIT
vr 01.09.2017
Johnny Cash tribute

Def Americans

Def Americans’ Johnny Cash tribute weet de swing, sfeer en rebellie van een optreden van de legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De songs die Johnny Cash zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden opnieuw leven ingeblazen door Def Americans.

De band schakelt moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun recordings rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American recordings. Het moment dat de grote liefde in Johnny’s leven, June Carter Cash, zich op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show, wanneer Kim “Carter” zich bij het gezelschap voegt, gaat het broeien voor en op het podium en samen met de zaal en wordt de show haast in hogere sferen bezegeld met de beste June en Johnny songs.

Smal Water

Supportact Smal Water maakt vuige dixie delta country blues. Intens en het liefst met zo veel mogelijk lol. Teksten in hun moerstaal over ongepolijste zaken; liefde, angst, feesten en alleen zijn. De rauwe stem van de voetstampende Smal op zijn brullende snaren. Water met zijn opzwepende ritme en euforische melodieën.