Nieuwsbrief

Geef je op en ontvang het laatste nieuws en acties.


  • Dit is een verplicht veld.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Invoer verplicht. Invoer geen geldig emailadres.

ZOEK

Alles wat je ooit hebt willen weten.

do 23.05

Mister and Mississippi + Support: Emil Landman

ticket

Folk // zaal open 20:00 // tickets (incl. service kosten) Prijs normaal: € 12,00

Het viertal leert elkaar kennen op de Herman Brood- Academie te Utrecht waar ze voor een schoolopdracht drie liedjes moesten maken. De rest is geschiedenis, want dat ze nu in de grotere zalen spelen is de realiteit. Ze hebben een folky sound en schuwen het expiriment niet. Dit komt mede door de verschillende muziekstijlen die zij allen gewoon waren.

De band is een mengelmoes van muzikanten die allemaal een doel voor ogen hebben en dat is, mooie muziek maken. Rustig, zweverig, maar altijd dynamisch.

 

Emil Landman is een singer-songwriter van het soort dat warmte brengt door zwoele herfstmuziek te maken. Zijn warme gitaar- en stemgeluid creëren het soort sfeertje waarbij je opeens overmatig tevreden (en opgekruld in een warme deken) kan bedenken dat het leven zo slecht allemaal niet is. En dat terwijl het dan buiten heel hard regent. Een half jaar na zijn afstuderen aan de Herman Brood Academy bracht Emil afgelopen februari zijn debuut EP ‘Bargain for beggars’ uit. Het begin van een wonderschone carrière die neigt alleen nog groter te kunnen groeien, in de gaten houden dus en zeker even komen bewonderen.


Ophalen van tweets.


Ophalen van Flickr afbeeldingen