Nieuwsbrief

Geef je op en ontvang het laatste nieuws en acties.


  • Dit is een verplicht veld.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Invoer verplicht. Invoer geen geldig emailadres.

ZOEK

Alles wat je ooit hebt willen weten.

vr 11.07

KATAKLYSM (CAN) + DEEM INDEX (EP RELEASE) + DEAD MANíS WALK (EP RELEASE)

ticket

Melodic death metal // zaal open 20:30 // tickets (incl. service kosten) Prijs normaal: € 15,00

Let op: enige NL Show Kataklysm!

 

De Frans-Canadese death metal band Kataklysm bestaat sinds 1991 en behoort na de release van hun eerste, inmiddels klassieke, EP in 1993 direct tot de wereldtop van de death metal. Zelf noemen ze de muziekstijl die ze maken Northern Hyperblast: een term die is afgeleid van een typerend en indrukwekkend drumpatroon. Ooit stonden ze bekend als één van de snelste en meest chaotische bands in de metalscène. Het chaotische verdwijnt en de muziek wordt melodieuzer. Eind 2013 bracht de band het nieuwe album Waiting for the End to Come uit.

 

De Arnhemse band Deem Index zal deze avond nummers spelen van hun aankomende EP. Keiharde gitaren en een enorme scheur van zanger Ronald creëren een aanstekelijke mix van melodic death metal en trash metal. Rete-strak en beukend: “Metal, nothing more, nothing less”.

 

Het Nijmeegse Dead Man's Walk maakt een mix van death-en thrash metal afgewisseld met zware groove en  melodieuze partijen. Mooi aangevuld door een brute strot die de naam van de band eer aandoet. Gesterkt door een vers uitgebrachte EP genaamd "Life Denied" brengen zij hun eigen primeur mee naar deze avond.

 

Facebook Event


Meer death metal in Luxor Live:
19.09 Cryptopsy (CAN) + Disgorge (UK) + Jungle Rot (UK)
 

 


Ophalen van tweets.


Ophalen van Flickr afbeeldingen