MENU SLUIT
di 16.11.2021
Live op Arnhem Live

AA Meeting Live

De Alles Arnhem Meeting is terug op Arnhem Live! Elke maand zijn er live optredens, interviews met gasten, diverse items en de Shorttcuts: de nieuwste muziek en video’s uit Arnhem.

De AA Meeting

Meer dan een jaar was de Alles Arnhem Meeting dé online show voor de Arnhemse popscene om gezien en gehoord te worden. Op Arnhem Live werden elke dinsdag live optredens, interviews met gasten, diverse items en de nieuwste muziek en video’s gestreamd. Pieter Kwant (popplatform PLANK Arnhem) en Melissa Glasbergen (Popcentrum Jacobiberg) zijn terug en gaan maandelijks in op de ontwikkelingen binnen de Arnhemse scene.

Programma

In deze meeting is onze hoofdact KINGSTA! Deze rapper/producer is al jarenlang een van Ernems boegbeelden van de hiphop.
Ook vertellen Rakesh Hanoeman en Jochem de Wit over de Sound System Cultuur in Arnhem, én laten zij realtime zien hoe alles werkt!

Ook jouw muziek of muzikaal nieuwtje kan aan bod komen, want de AA Meeting houdt van interactie!
Wil jij voor een geïnteresseerd publiek jouw aankomende optreden, nieuwste track of project pitchen of een oproep doen omdat je band een nieuwe bassist zoekt?
Stuur ons een link van je release, melding, vraag, oproep of video, met motivatie of toelichting naar de Instagram of Facebook pagina van de Alles Arnhem Meeting.