MENU SLUIT
wo 18.03
Support: Kit for the Delicate

Anna Tivel & Jeffrey Martin

Anna Tivel en Jeffrey Martin zijn twee Amerikaanse singer-songwriters die ieder een eigen carrière hebben maar ook optreden als duo. Beide zijn tekstschrijvers van hoog niveau met ieder een heel eigen kijk op de wereld. Het duo leerde elkaar een aantal jaar geleden kennen in de levendige folkscene van hun woonplaats Portland, Oregon, en gaan sindsdien geregeld samen op tour waarbij ze beiden een solo-optreden geven en een aantal nummers samen spelen.

Jeffrey Martin

Jeffrey Martin is sterk beïnvloed door Bob Dylan, Neil Young en Jackson Browne. Zijn teksten zijn ijzersterk, zijn stijl is authentiek en rauw en vooral live is hij op zijn best. Hij maakt indie-folk van het allerhoogste niveau en tourde onlangs als support van Courtney Marie Andrews.

Anna Tivel

Anna Tivel schrijft folkliedjes en vertelt daarin verhalen over het leven in een wereld van natuurlijke wonderen. Met een prachtige stem, zacht gitaarspel en hier en daar wat onverwachte geluiden. Lyrisch, aandoenlijk en vooral ongelofelijk puur.

Kit for the Delicate (support)

Kit for the Delicate is een project van Coert de Boe en Miriam Moczko, die beiden hun sporen in de Arnhemse scene hebben verdiend. Begin 2019 presenteerden zij in Luxor hun debuutalbum Where is the Plan. Kit for the delicate beweegt zich door een landschap van sferen en emoties waarover zij vertellen in intieme liedjes.