MENU SLUIT
zo 19.04
verplaatst naar zondag 8 november

Antimatter

Dit evenement is opgeschort als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht. Wij zijn momenteel in overleg met alle betrokken partijen of dit evenement kan worden verplaatst of definitief wordt afgelast. In beide gevallen is het mogelijk om uw geld terug te krijgen.

Wij vragen om uw begrip voor de impact op de organisatie die de huidige situatie met zich meebrengt. Zodra er nieuwe info beschikbaar is wordt deze hier geplaatst en naar kaartkopers per e-mail gecommuniceerd.


 

In 2020 speelt de Britse progressieve rockband Antimatter op veler verzoek na vier jaar opnieuw een akoestische tour en viert daarmee hun 20-jarig bestaan! Voor het eerst doen zij op hun tour ook Luxor Live aan, voor een zitconcert in de grote zaal.

Antimatter

De band onder leiding van Mick Moss is met zeven albums niet meer weg te denken uit het Britse proglandschap. De muziek van Antimatter kent veel gedaantes en gaat van stevige progressieve darkwave naar subtiele en emotionele akoestische stukken. Met name in intieme setting, zoals bij deze show het geval, komt de melancholische muziek en de altijd bezielende stem van Mick Moss, volledig tot zijn recht.

Otan Vargas (Special guest)

In de krachtige muziek van special guest Otan Vargas verhaalt deze over zijn achtergrond in één van de armste gebieden van de Filipijnen. Met een ogenschijnlijk eenvoudige combinatie van een aardse akoestische gitaar en een dynamische stem die je in je ziel raakt, is hij een inspiratie voor fans wereldwijd. Niet voor niets stond hij samen op het podium met leden van bands als Slipknot, Megadeth, Staind, Evanescence, Tesla en meer.