MENU SLUIT
za 31.10.2015
Gruwelijk feest met DJ Joost van Bellen

Arnhem Halloween

Maak je klaar voor de gruwelijkste Halloween party in Arnhem. Een avond die moet uitgroeien tot HET Halloween feest van Oost- Nederland. De waanzinnige entourage, 100% verkleed publiek in spectaculaire creaties en een line-up waar je kippenvel van krijgt maakt dit tot een uitzinnig feest (en beleving) die je niet snel zult vergeten!

Luxor Live verandert voor één avond in de HELL, waarin alle zombies, vampieren, heksen, killer clowns, mummies, duivels en andere angstaanjagende deugnieten vanuit de wijde omtrek samenkomen om te feesten. Beleef ook de HELL voor één avond en Be deadly, be very deadly!

Dodelijk diverse line-up

Veel mensen vragen zich af welke muziekstijlen ze kunnen verwachten in de HELL van Luxor Live. Laten we het zo stellen, deze is minstens zo divers en dodelijk als onze selectie ongure karakters. Van disco naar house, van electro naar beats en oude rave klassiekers, wie weet verstoppen we zelfs wat obscure funk in een donker hoekje.

De eerste naam die we bekend maken is Rauw-koning Joost van Bellen. Joost is een fenomeen, een creatieve duizendpoot, een discodinosaurus en een kameleon die onmogelijk in één hokje te plaatsen is. Zijn muzikale smaak is onnavolgbaar en breed, zijn dj-sets zijn innovatief, feestelijk, en krachtig. Op BungalUp 2013 draaide hij nog een jarenzeventigdiscoset waarmee hij de tent volledig afbrak. En ook Lowlands 2015 liet hij op onnavolgbare wijze op zijn grondvesten schudden.

100 Shades of Greys is de tweede naam van deze dodelijke line-up. Mike Costez en Juan Barros, de heren achter deze formatie, zijn house-liefhebbers pur sang. Al vanaf dat allereerste begin verkennen zij alle facetten en kleurschakeringen van het genre. Voor Arnhem Halloween plunderen ze hun gigantische platencollectie en nemen je mee op een schrikbarend goede muzikale reis.

Nog meer Arnhems talent op de rol. De carrière van house-specialist Jasper Fioole gaat super lekker. Hij siert menig line-up in binnen- en buitenland naast namen als Franky Rizardo en Benny Rodrigues. Voor Arnhem Halloween komt hij met een speciaal setje. Inspiratie hiervoor komt regelrecht uit de donkerste krochten van zijn ziel.

In de vertrekhal van The Rave Train word je om de oren geslagen met een obscure mix funk, afro, bass, reggae en drum ’n bass. Hard gaan is het devies, uit welke windstreek die beats ook mogen komen.

De grafkelder van Luxor Live (lees: rookruimte) is het domein van DJ Superdoei. Die mistige ambiance is bij uitstek geschikt voor trippy acid, krakende electro en andere supervage dansdingetjes. Hier neem je afscheid van je guilty pleasures en ontdek je een ware schat aan dansvloer pareltjes.

Mystery guest: Poltergeist

Wie er schuil gaat achter het alter ego van Poltergeist weet zelfs de organisatie niet. Wat ze wel weten is dat deze mystery guest in staat is om de dansvloer compleet te slopen met zijn dynamische DJ sets vol donkere house, techno, electro, rave en meer explosief materiaal.

Early birds & normal tickets uitverkocht

De early birds en normal tickets zijn inmiddels geschoten. Bang deze gruwelijke party te missen? Bestel dan direct je ticket, nu beschikbaar voor het late tarief van €20,00.

Dresscode

Dit is een 100% verkleed feest: Be deadly, be very deadly!