MENU SLUIT
za 28.11.2020
Beers, Burgers & Bands; livestream festival

Triple B Festival

Na een aantal geslaagde edities tijdens o.a. Eurosonic in Groningen was het plan om door heel Nederland edities te organiseren, maar helaas werd er roet in het eten gegooid door de huidig pandemie. Na té lang stilzitten bedachten de mannen van Cirrus Minor dat, geen Triple B dit jaar, geen optie was. Zaterdag 28 november komen zij, samen met Fuzzboar, Cashmyra en Black Burned Blimp jullie bij Arnhem Live een voorproefje geven voor de toekomst, wanneer we weer lekker kunnen moshen en crowdsurfen!

Fuzzboar – Fuzzboar is een 4-koppig rockmonster dat klinkt als de nazaat van verschillende tijdperken. Soms punky, soms grungy, zelden zwoel, maar altijd in je smoel; Fuzzboar maakt de belofte waar dat je niet stil kunt blijven zitten bij deze band.

Cashmyra – Cashmyra is een Nederlandstalig postpunk duo dat vervreemdende teksten, minimalistische gitaarlijnen en stampende drums ademt. De afwisseling tussen vuige herrie en spoken-word houdt de aandacht vast. Geen enkele emotie blijft gespaard. Liefde, verlangen, pijn. Altijd een beetje boos om alles en juist daarin zit comfort. Moreel verwerpelijk? Luister en oordeel zelf.

Black Burned Blimp – Klinkend als een speed freakend monster op bezoek in Disney World, combineert Black Burned Blimp experimentele rock (+een vleugje punk) met de zware sound van stoner en maken het af met hier en daar wat psychedelica.

Cirrus Minor – Donderende diesels, op volle kracht vooruit, dwars door een hevige storm op open zee. Vernoemd naar een gezonken zeilboot is de naam van de band Cirrus Minor (letterlijk vertaald kleine wolk) vrijwel het tegenovergestelde van de muziek die de drie uit Groningen en Arnhem afkomstige mannen maken. Verwacht stevige riffs, stomende ritmes en een stevige dosis fuzz.

DEZE LINK brengt je (op zaterdag vanaf 18.00 u) direct naar het festival!