MENU SLUIT
ma 05.04.2021
Het online livestream platform voor webradio, dj-sets en livemuziek!

Arnhem Live

Luxor Live is samen met Popcentrum Jacobiberg iedere dag live met Arnhem Live: het online livestream-platform voor livemuziek, webradio, DJ-sets en een podium voor de lokale popscene!

Vanuit de studio in Popcentrum Jacobiberg wordt dagelijks nieuw programma uitgezonden. De uitzendingen zijn voor iedereen gratis live te volgen en terug te kijken op www.arnhemlive.nl.

Vanavond: Paasconcerten #45

Op tweede paasdag, dit jaar op 5 april, vindt het gratis toegankelijke Jacobibergse festival voor de 45ste keer plaats, online vanuit Luxor Live! Vanaf 15:00 kun je via arnhemlive.nl en de Jacobiberg Facebookpagina gratis genieten van meerdere live-acts!

Line Up Mainstage:

Snow coats
Natives of the Crooked Cage
Fuzzboar

PLANK stage:

Oshunmare
Sekushi Boys
The Stone Souls

Host Paasconcerten: Oshunmare

De Arnhemse Oshunmare, ook wel bekend als Kate Donkor, zal de 45e editie van de Paasconcerten hosten! Oshunmare een creatie gebaseerd op de gelijknamige godin uit de Orisha mythologie in West-Afrika. In haar shows komen beeld, dans, mode, techniek en muziek samen tot een sprookjesachtig maar invasieve afro futuristische voorstelling. Dit belooft dat dit een bijzondere Paasconcerten editie wordt!

Vanaf 15:00 kijk je gratis mee via arnhemlive.nl!