MENU SLUIT
wo 19.01.2022
Sport mee met Luxor Live en Indoor Action!

Arnhem Live

Arnhem Live is het online livestream-platform voor livemuziek, webradio, DJ-sets en een podium voor de lokale popscene! Vanuit Luxor Live wordt wekelijks een wisselend programma uitgezonden. De uitzendingen zijn voor iedereen gratis live te volgen en terug te kijken op Facebook en in het archief van www.arnhemlive.nl. Arnhem Live is een samenwerking van Luxor Live en Popcentrum Jacobiberg.

Indoor Action X-FIIT in Luxor Live!

Trek je sportkleding aan en schuif de bank opzij want sportcentrum Indoor Action en poppodium Luxor Live presenteren op woensdag 19 januari samen een gratis online livestream workout vanaf het hoofdpodium van Luxor Live!

Omdat de deuren van Luxor Live helaas nog even gesloten blijven voor publiek en Indoor Action graag iedereen – ook de mensen die nog even niet naar de sportschool kunnen of willen komen – in beweging wil krijgen, slaan de twee Arnhemse partijen nu de handen ineen, met als gezamenlijk doel: Arnhem weer een beetje fitter maken!

Show je work-out moves live in onze uitzending via deze link!

Onder de professionele begeleiding van Indoor Action instructeur Ivar Roos kun je op woensdag 19 januari vanaf 19:00 gratis deelnemen aan een 55 minuten durende online X-FIIT workout die live wordt uitgezonden op het online livestreamplatform Arnhem Live.

Verwacht al het audiovisuele spektakel dat je gewend bent van Luxor Live met naast de instructeurs van Indoor Action een dikke lichtshow en pompende disco beats van Boogie Nights DJ Oliver Jay!

Om de feestvreugde te vergroten kunnen deelnemers elkaar straks vanuit de woonkamer aanmoedigen door in te loggen op een Zoom-videochat die voor de instructeurs én de kijkers thuis ook zichtbaar zal zijn.

Het team van Indoor Action heeft de workout zo voorbereid dat je geen gewichten of anderen hulpmiddelen nodig hebt. Wat vrije vierkante meters, een flesje water en goede moed is alles dat je nodig hebt.

Via www.arnhemlive.nl kan iedereen op woensdag 19 januari, van 19:00 tot 19:55 uur, gratis deelnemen aan de livestream workout ‘Indoor Action X-FIIT in Luxor Live’. Op de website van Arnhem Live vinden deelnemers tevens de inloglink voor de optionele Zoom-videochat.