MENU SLUIT
vr 15.10.2021
met Claus, Chauffeur, Oust & Neuroot

Arnhem Punk Fest Vol. 3

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

Helaas komt het optreden van Oust te vervallen omdat een van de bandleden ziek is. Ter compensatie spelen de overige drie bands allemaal 10 minuten langer.

Alweer de derde oplage van het Arnhem Punk Fest! De Punk-achtbaan scheurt, duikt en slingert van de trage, donkere en emotionele (post) punk van Chauffeur via de freaky, speedy alleskunners van Claus en Generic D-beat Punk van Oust naar de keiharde politieke D-beat crossover van Neuroot.

Een editie die bol staat van de variatie  Dat de deelnemende bands allemaal een kleine bezetting hebben is geen toeval in een genre waarin less = more.  Voor elk wat wils, and then some … komt dat zien!
Claus

Muzikaal Arnhems trio van alleskunners; afwisselend in moerstaal en in het Engels. Victims Family en NoMeansNo onmoet de Raggende Manne. Vaste waarde op het Arnhems Punkfest!

Chauffeur

Deze jonge Arnhemse tweemansformatie komt met een mengeling van post-hardcore, emo, punk, alternative en noise . Dynamisch, rauw en zonder opsmuk; zwaar en dreigend.

Neuroot

Politiek punk power trio in de klassieke betekenis, bezig aan hun tweede jeugd en leg. Keiharde D-beat crossover met politieke teksten van deze Arnhemse 1980’s OG punk pioniers en drijvende kracht achter o.a. de eerste Goudvishal en het Arnhem Punk Fest.

Oust

Bezoek uit Amsterdam en voor het eerst in Arnhem. Zelf noemen zij het Generic D-beat Punk. Keihard en dreigend met female vocals. ‘Loud, political and uncompromising’.

Dj Vleertje

De gehele avond wordt aan elkaar gedraaid door Dj Vleertje, die geen hoek van het genre onbezocht laat.