MENU SLUIT
do 03.11.2016
3FM Serious Talents

Audio Adam + Eleonor Coco

Twee opkomende acts bundelen hun krachten om samen de Nederlandse poppodia te bestormen. In het najaar zijn 3FM Serious Talents Audio Adam en Eleonor Coco te zien in het land.

Audio Adam viert dit jaar hun 5 jarig bestaan; 5 jaar alles geven voor de muziek. Hun hechte vriendschap heeft ervoor gezorgd dat ze anno 2016 nog sterker terug komen. Samen met producer Thijs van der Klugt (o.a. Baskerville, Sue the Night) heeft de band hun bevlogenheid weten om te zetten in een lichtere, optimistische sound. Verspreid over het jaar zal dit nieuwe werk worden uitgebracht. Zoals je in de eerste single ‘The Standoff’ kan horen is Audio Adam weer klaar om het ‘gevecht’ aan te gaan.

Eleonor Coco is een fatale combinatie van Zuid-Amerikaans temperament en Amsterdamse bravoure. Haar singles ‘Bring U Back’ en ‘In Dreams’ werden beiden verkozen tot DJ Favorite en ‘Bring U Back’ behaalde de 3FM playlist. Samen met haar band is Eleonor Coco te zien op diverse zomerfestivals en op 10 juni verschijnt haar nieuwe single ‘Suburban Nightmare’ via het label Stargate Music.