MENU SLUIT
wo 27.02.2019
Support: Nathan Kalish

Baptiste W. Hamon

Americana chansons, zo zou je ze kunnen noemen, de Franstalige liedjes die de uit Parijs afkomstige, opkomende singer-songwriter Baptiste W. Hamon maakt. Twee authentieke stijlen verenigd – Amerikaanse country en Franse volksmuziek – waarbij je je bij beluistering zowel in de Southern United States als in Île-de-France waant.

Baptiste W. Hamon

Hij nam in Nashville zijn debuutplaat ‘L’insouciance’ op samen met producer Mark Nevers, die eerder werkte met Caitlin’ Rose, Vic Chestnutt en Bonnie Prince Billy. Baptiste W. Hamon speelde na zijn optreden op ESNS 2017 op meerdere aansprekende Nederlandse festivals (zoals Naked Song, Down By The River, Into The Great Wide Open, TakeRoot en Roots of Heaven) én in Luxor Live! De Parijzenaar kon op veel media-aandacht rekenen, met onder meer nationale radio- en tv-optredens bij de Avondetappe, Langs de Lijn en VPRO Vrije Geluiden, een paginagroot artikel in de Volkskrant en nationale airplay op radio 1, 2 en 5.

Alle relevante media waren lovend over zijn debuutalbum; nieuw materiaal verschijnt in het voorjaar van 2019.

Nathan Kalish (support)

De biografie van support-act Nathan Kalish beschrijft zijn muziek als de alt.country achtergrondmuziek voor bij het zoeken naar UFO’s in Roswell. Geschikt voor fans van Neil Young, Wilco en The X-Files. De uit Milwaukee afkomstige singer-songwriter zwierf door heel Amerika en Europa en noemt Nashville inmiddels zijn thuis. In 2018 bracht hij zelf zijn album ‘I want to believe in April’ uit dat hij opnam met Pokey LaFarge en een verzameling folk, americana en country liedjes met een vleugje alternatieve rock en psychedelica bevat.