MENU SLUIT
do 13.02.2020
Disconnected LIVE Recordings

Bastian Steven

Na de eerste EP, die in april van 2019 uit kwam, besloot de Arnhemse soul-pop singer-songwriter Bastian Steven om een jaar lang, iedere maand een nieuwe single uit te brengen. Na een volle zomer, twee shows op Tomorroland en een Amerikaanse tour rondom het South Bend Jazz festival komt hij alle nieuwe muziek in een bijzondere setting Live te spelen.

Deze avond wordt bijzonder want de band en het publiek delen de dansvloer. Bastian Steven en band stellen zich midden in de zaal op, met het publiek er rond omheen. Je zit er dus letterlijk met je neus bovenop! Vergelijkbaar met de Snarky Puppy family dinner serie, wordt ook hier een live video registratie gemaakt. De band wordt voor dit concert uitgebreid met een drie koppige blazerssectie en als Special Guest zal Amerikaanse saxofonist Danny Lerman zich op deze avond bij de band voegen.

Bastian Steven

De voormalig frontman van de Arnhemse new-vintage-soul band Dear Mr Man Bastian is een muzikale duizendpoot. Tijdens deze intieme show hoor je de muziek van zijn 18 songs-tellende EP-trilogie Disconnected.