MENU SLUIT
vr 10.04
Support: Jerry Leger & The Situation

Ben Miller Band

De Ben Miller Band maakt een unieke en onweerstaanbare mix van bluegrass, country en blues, door de band zelf ‘Ozark stomp’ gedoopt. Deze Amerikanen werden ontdekt door Billy Gibbons van ZZ Top en gaan sindsdien de hele wereld over.

Ben Miller Band

Met zelfgemaakte instrumenten speelt de Ben Miller Band, die weer terug is in hun succesvolle trio-vorm, een soort rammelblues die schuurt, rockt en kraakt. Ze maakten tot nu toe vier veelzijdige albums waarvan het laatste uit 2018 door Chris Funk van The Decemberists werd geproduceerd. Maar hoe mooi de muziek op de albums ook klinkt, niets gaat boven de opzwepende liveshows van de groep, zoals ze in 2016 al eerder in Luxor live lieten zien!

Jerry Leger & The Situation (support)

De Canadese singer-songwriter Jerry Leger brengt energieke rhythm & blues, folk en rock ‘n’ roll en heeft sinds zijn debuutalbum in 2005 bijna ieder jaar wel een nieuw album uitgebracht. Op zijn laatste tweedelige plaat Nonsense and Heartache laat hij stevige rock ‘n’ roll horen, maar laat hij ook een ingetogen kant zien. Ron Sexsmith is groot fan van deze begenadigde songwriter die ook wel vergeleken wordt met Bob Dylan.