MENU SLUIT
wo 09.12

Ben Miller Band

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

De Ben Miller Band maakt een unieke en onweerstaanbare mix van bluegrass, country en blues, door de band zelf ‘Ozark stomp’ gedoopt. Deze Amerikanen werden ontdekt door Billy Gibbons van ZZ Top en gaan sindsdien de hele wereld over.

Ben Miller Band

Met zelfgemaakte instrumenten speelt de Ben Miller Band, die weer terug is in hun succesvolle trio-vorm, een soort rammelblues die schuurt, rockt en kraakt. Ze maakten tot nu toe vier veelzijdige albums waarvan het laatste uit 2018 door Chris Funk van The Decemberists werd geproduceerd. Maar hoe mooi de muziek op de albums ook klinkt, niets gaat boven de opzwepende liveshows van de groep, zoals ze in 2016 al eerder in Luxor live lieten zien!


 

Dit evenement is verplaatst van vrijdag 19 april als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19. De band had in eerste instantie de tour afgelast maar heeft gelukkig toch vervangende shows ingepland!

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.