MENU SLUIT
wo 09.03.2022
Support: Smal Water

Bob Log III

Cultfiguur en one-man-blues-trash-punkband Bob Log III uit Tucson, Arizona komt toch naar Luxor Live! Gekleed in een fluwelen stuntmanpak met ruimtehelm, met attributen als een rubberboot, en met songtitels als “Boob Scotch” en “I Want Your Shit On My Leg” zet hij binnen de kortste keren de tent op zijn kop.

Bob Log III

Bob Log III behoort tot de eredivisie van de one-man-bands. Hij bespeelt de slidegitaar met zijn linkerhand, basdrum met zijn rechtervoet, bekken met zijn linkervoet en met zijn rechterhand plukt hij aan de gitaar. Zo produceert hij een fijne stofzuigersound die doet denken aan de vuigste geluiden van de John Spencer Blues Explosion. Mis deze avond met dampende bluespunkrock en over-the-top next-whiskeybar atmosferen niet!

Smal Water (support)

Vuige dixie delta country blues, uit Arnhem. Teksten in hun moerstaal over ongepolijste zaken; liefde, angst, feesten en alleen zijn. De rauwe stem van de voet stampende Smal op zijn brullende snaren. Water met zijn opzwepende ritme en euforische melodieën. Ga met ze mee in hun verhaal langs de Linge. Dans, drink, lach en huil met ze mee. Zit op je lauweren, tap met je voeten en geniet van de muziek.