MENU SLUIT
do 07.01
De Bienoa Doof Ervaring

Bökkers

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

De onvermoeibare Sallandse rockband Bökkers trakteert haar fans op een frisse piep in de oren. Waar andere bands alleen hun bleke, mensenschuwe gezichten laten zien tijdens hun jaarlijkse ZiggoDome-avondje, komt Bökkers gewoon feesten bij jou in de buurt.

Bökkers

Tien jaar nadat de band zijn eerste eigen nummer opnam is Bökkers verworden tot een fenomeen, met honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de Top 2000, meerdere succesvolle clubtours (waarvan twee keer eerder in Luxor Live), Zwarte Cross, dorpsfeesten en discotheken in het hele land. Overal worden nummers als Annie uut de Bochte, Jezus en Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet luidkeels meegezongen.

De Bienoa Doof Ervaring

Bökkers zet alle versterkers op 11 met De Bienoa Doof Ervaring Tour: een ongekend rock ’n roll-feest. Zeg maar vast dag tegen je trommelvlies!


 

Dit evenement is verplaatst van vrijdag 15 mei als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.