MENU SLUIT
vr 02.10
double bill

Bony Macaroni + BRETT NEWSKI

BRETT NEWSKI & the No Tomorrow

BRETT NEWSKI leefde als full-time nomade; verblijvend in hoeken en gaten van grond- en onderverhuur kamers in Vietnam, Zuid-Afrika, Duitsland en Wisconsin, waar hij zijn liedjes schreef en zichzelf weer oplaadde voor nieuwe tochten. Zijn muziek is ironisch en geëngageerd, maar vooral ook catchy DIY indie rock n ‘roll, die gelijkenissen toont met Violent Femmes, Jonathan Richman, Mountain Goats, het vroege Weezer, Frank Turner, en Elliot Smith.

Het inmiddels vierde studio album van BRETT NEWSKI’s heet Don’t Let The Bastards Get You Down en helpt je bij universele worstelingen met onderwerpen als relaties, een laag zelfbeeld, eenzaamheid, apathie en het behoud van optimisme.

Bony Macaroni

Nietsverhullend millennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, soms wat zeikerig, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt het HARD en hoort jou het liefst de volle 3 minuten meeblèren.

De tragikomische emo-pop van Bony Macaroni kwam zo hard en snel als de tracks doen vermoeden. Ze speelden in Nederland, Duitsland en België; festivals van Sniester tot Mildtfest, supports voor o.a. Tim VanTol en de legendarische Raggende Manne. Voor de liefhebbers van The Weakerthans en Modern Baseball.