MENU SLUIT
do 13.05

Bony Macaroni + BRETT NEWSKI

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

BRETT NEWSKI & the No Tomorrow

BRETT NEWSKI leefde als full-time nomade; verblijvend in hoeken en gaten van grond- en onderverhuur kamers in Vietnam, Zuid-Afrika, Duitsland en Wisconsin, waar hij zijn liedjes schreef en zichzelf weer oplaadde voor nieuwe tochten. Zijn muziek is ironisch en geëngageerd, maar vooral ook catchy DIY indie rock n ‘roll, die gelijkenissen toont met Violent Femmes, Jonathan Richman, Mountain Goats, het vroege Weezer, Frank Turner, en Elliot Smith.

Het inmiddels vierde studio album van BRETT NEWSKI’s heet Don’t Let The Bastards Get You Down en helpt je bij universele worstelingen met onderwerpen als relaties, een laag zelfbeeld, eenzaamheid, apathie en het behoud van optimisme.

Bony Macaroni

Nietsverhullend millennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, soms wat zeikerig, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt het HARD en hoort jou het liefst de volle 3 minuten meeblèren.

De tragikomische emo-pop van Bony Macaroni kwam zo hard en snel als de tracks doen vermoeden. Ze speelden in Nederland, Duitsland en België; festivals van Sniester tot Mildtfest, supports voor o.a. Tim VanTol en de legendarische Raggende Manne. Voor de liefhebbers van The Weakerthans en Modern Baseball.


Dit evenement is verplaatst als direct gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Geen mail gehad? Check uw spambox!