MENU SLUIT
vr 03.05.2019
Support: Handkerchief

C.W. Stoneking

De Australische bluesman en verhalenverteller C.W. Stoneking werd bekend met twee albums waarop je zijn versie van calypso- en ragtimeblues uit de jaren 20, 30 en 40 terug hoort. Op zijn meest recente album Gon ‘Boogaloo ruilde hij zijn favoriete akoestische combinatie van vintage (National) gitaar en banjo in voor een glimmende gouden elektrische Fender Jazzmaster.

C.W. Stoneking

Het in twee dagen tijd opgenomen album bruist, schuurt en kraakt met een extra grote portie rock ‘n’ gospel dancehall-blues. Net als de vergelijkbare Pokey LaFarge is C.W. Stoneking erg populair in de scene en onder collega-muzikanten. In 2018 was hij te horen op Jack White’s derde soloalbum en bracht hij samen met The Queens of the Stoneage-frontman Josh Homme een kerstsingle uit.

De show van C.W. Stoneking in Luxor Live is met volledige band!

Handkerchief (support)

Het Belgische Handkerchief is het muzikale collectief rond frontman Christof Annaert. Hij stelt zichzelf de vraag hoe rock and roll zou hebben geklonken moest Elvis een zeeman geweest zijn. De band met hun drie blazers (Bassax, Tenorsax en trompet) zoekt steevast naar rock ’n roll die niet heeft mogen zijn. Live is het een feest en een belevenis met een mix van surf, gypsy, Blues, Ska, Rumba, Calypso en Folk.