MENU SLUIT
vr 21.05

Caleb Caudle

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Caleb Caudle is opgegroeid in Winston-Salem, North Carolina maar woont momenteel in het epicentrum van de countrymuziek: Nashville, Tennessee. Zijn liedjes zijn een combi van pop en country en vallen daarmee onder de noemer country-lite, vergelijkbaar met softpop uit de jaren 70.

Caleb Caudle

Caudle schrijft sterke songs met eenvoudige melodieën maar ongewone arrangementen. In de traditie van de Amerikaanse verhalenvertellers zingt hij met een jongensachtige stem zijn teksten die op iedereen van toepassing lijken te zijn. Rolling Stone magazine vergeleek de muziek van Caleb Caudle met een goeie Whiskey; een rijke zachte smaak met een subtiel randje.

Voor zijn nieuwe album getiteld Better Hurry Up haalde Caudle alles uit de kast. Het album werd opgenomen in een door Johnny Cash gebouwde studio en bevat bijdragen van o.a. John Paul White (The Civil Wars) en Courtney Marie Andrews. De muzikanten die op dit album spelen werkten eerder samen met Johnny Cash, The Jayhawks, Robert Plant/Alison Krauss, Elton John, Leon Russell, Willie Nelson, Sheryl Crow, Willie Nelson, Wilco, Dan Auerbach om er maar een paar te noemen.


 

Deze show is wegens corona-perikelen in eerste instantie afgelast. Uiteindelijk heeft de artiest toch besloten om de tour later te plannen. Heeft u nog een kaartje voor de oude datum? Deze is op de nieuwe datum gewoon geldig!