MENU SLUIT
wo 16.03.2022

Casey Lowry

De show van Casey Lowry in Luxor Live is helaas afgelast. De Europese tour van Casey is vanwege de covidbeperkingen in verschillende landen verplaatst. Het is daarbij niet gelukt om voor alle shows een nieuwe datum te vinden. Voor onze show komt helaas geen vervangende datum.

De Britse singer-songwriter Casey Lowry ging eerder viral met zijn mooie covers van o.a. Sigrid’s Don’t Kill My Vibe en zijn eigen nummer Trampoline. De jonge zanger maakt opgewekte gitaarpop met zwaar aanstekelijk refreinen en verzorgde support-shows van acts als LANY, Jack & Jack en Conor Maynard.

Casey Lowry

Casey bracht een tiental tracks en een door Jum Abbiss (Arctic Monkeys, Adele) geproduceerde EP uit, en bouwde gedurende de pandemie een fanbase op van meer dan 2 miljoen volgers. Zijn grappige en openhartige reacties op TikTok leveren hem soms meer dan 10 miljoen views op dit social media-platform op. Casey entertaint met zijn muziek en teksten en komt met een unieke, super-energieke, op publieksparticipatie gebaseerde liveshow voor het eerst naar Luxor Live. Nieuwe muziek komt uit, voordat hij bij ons op het podium staat!