MENU SLUIT
vr 24.05.2019
3FM pop/folk talent. Support: Daniel Cane

Cookhouse

De broers Ronald (zang en gitaar) en Jeroen Hendriksen (drums) richtten in 2016 hun folky popband Cookhouse op. Hun debuutsingle haalde binnen no-time een half miljoen streams op Spotify en zorgde voor een overvolle agenda. Ook de volgende singles, opgenomen met co-producer Xander de Buisonjé, bewezen zich als prachtig geproduceerde streaming kanonnen.

Cookhouse

Cookhouse weet live ook te overtuigen en was niet voor niets één van de meest geboekte bands tijdens de Popronde van 2017. De band die inmiddels is uitgegroeid tot een vijfmansband werd daarnaast in 2018 benoemd to 3FM talent!

Op 9 mei 2019 komt de nieuwe E.P. Fool’s Paradise uit. Fool’s Paradise omschrijft een euforische staat van geluk gebaseerd op het onbekende met of het ontkennen van de realiteit. Ten opzichte van de eerste E.P. hoor je een grotere sound met euforische klanken en een melancholische ondertoon.

Daniel Cane (support)

Daniel Cane maakt liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran, die gaan over gebroken harten; het verliezen en het terug vinden van de liefde. Misschien heb je hem gezien als voorprogramma van The Golden Earring, Bløf, De Dijk of gewoon bij een van zijn eerdere optredens in Luxor Live!