MENU SLUIT
za 25.11.2023
De Officiƫle Afterparty van SoulCypher Festival!

CULTY x SoulCypher

CULTY is BACK en brengt die turn-up terug in Arnhem met hun hiphop/trap clubnacht. Voor deze editie slaan ze de handen ineen met SoulCypher Festival en hosten ze hun officiƫle afterparty in Luxor Live! Meer live, meer culture, betere vibes. Join CULTY voor die verse bangers met de hotste artiesten van dit moment!

CULTY

Wereldwijd kan er anno nu niemand meer om hiphop heen. Hiphop gaat verder dan alleen muziek en drukt zijn stempel groots op de hedendaagse jongerencultuur. Het gemis van een vette live hiphop/trap clubnacht in Arnhem wordt nu eindelijk gevuld door CULTY: meer live, meer culture, betere vibes!

SoulCypher

In het weekend van 23 t/m 26 november vindt alweer de 11e editie van Soulcypher Festival 2023 plaats: op verschillende locaties in Arnhem vieren we de kracht en essentie van hiphop in al haar verschijningsvormen voor de 11e keer, met een uitgebreid programma en een gemixte line-up van internationale en lokale artiesten.

SoulCypher Festival is meer dan alleen een Hiphop-dansfestival; het is een viering van het rijke culturele erfgoed van hiphop en de impact ervan op de wereld. Het festival biedt ruimte waar mensen met verschillende achtergronden en culturen samen kunnen komen en hun liefde voor hiphop kunnen delen. Laat je verrassen door epische dance battles, workshops, optredens, talkshows, tentoonstellingen, jams & nog veel meer!

Line-up

Ibrah S!las
SHAQATACK
Almighty Nash
Urkel Shounen