MENU SLUIT
do 26.03.2020
verplaatst naar zaterdag 21 november

Darlyn

Dit evenement is verplaatst naar zaterdag 21 november als direct gevolg van de op 12 maart 2020 door het kabinet aangekondigde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.


 

Darlyn is een zeskoppige Amsterdamse band met een sound die naar eigen zeggen raw, rootsy & free klinkt. Wie Darlyn kent van hun hit Stepping Stone uit 2016, zal verrast worden door de manier waarop de band zich heeft ontwikkeld. Met een nieuwe drummer in de gelederen nam de band nieuwe muziek op, die spannende invalshoeken laat horen tussen actuele pop, indie en folk en een diepe buiging maakt naar de jaren ‘60 en ‘70.

Darlyn

Het resultaat is een fris en actueel geluid, dat met veel sprankeling en vibe uit je speakers knalt. Voor het eerst integreert Darlyn spaarzaam electronische beats in het geheel. Vertrouwd is het grote vocale talent van zangeres Diwa Meijman die af en toe alle remmen loslaat. De eerste songs van het aankomende debuutalbum van Darlyn Show You The Right Way en Fuel The Fire waren al veelvuldig te horen op NPO Radio2 en 3FM. Daarnaast spatte de band van de beeldbuis bij De Wereld Draait Door. In maart 2020 komt het volledige album van Darlyn uit en komen ze direct naar Luxor Live.