MENU SLUIT
za 21.04.2018
Gay & open-minded feestspektakel

De MANege ft. ROOG

Na een aantal succesvolle edities in Luxor Live verhuist de MANege op zaterdag 21 april voor het eerst naar Musis. Maak je klaar voor het grootste gay & open minded feestspektakel van Arnhem en omstreken!

De MANege

De organisatie MANege staat bekend om de unieke gay & open minded feestjes die ze regelmatig in Arnhem organiseren. Hun populariteit is ongekend, daarom werd het tijd om het nog spannender te maken. Tijdens MANege wordt je getrakteerd op een onvergetelijke avond vol verrassingen. Tijdens deze editie wordt tevens het 10 jarige jubileum van Kinky Shoes gevierd, wat garant staat voor spectaculaire shows!

Line-up

Gaandeweg wordt de avond aangevuld met de gekste maffe acts, drags en rariteiten. Inmiddels zijn de volgende acts bevestigd.

DJ ROOG (Hardsoul)
Dj No Sugar (Nr.1 female dj)
DJ Hendrik Fischer (De MANege)

Kaartverkoop

Super Early Birds: uitverkocht
Early Birds: uitverkocht
Regular: €17,50
Deurverkoop: €22,50

Groepstickets

Een avond is niet compleet zonder je vrienden. Kom jij langs met een grote groep? Vinden we leuk! Om dat te belonen zijn er een beperkt aantal groepstickets beschikbaar waarmee 5 personen voor €75 naar binnen kunnen. Deze zijn te bestellen via onze reguliere ticketshop.

Deze show is een samenwerking tussen Luxor Live en Musis Arnhem en vindt plaats in de Muzenzaal van Musis.