MENU SLUIT
za 05.10.2019
ft. TITIA + Jon K

De Sluwe Vos (live)

De Sluwe Vos brengt met zijn monsterlijke modulaire synthesizer een unieke analoge liveshow naar Arnhem en presenteert met TITIA en Jon K een spannend en innovatief programma vol house, acid, techno, elektronica en alles wat daar tussenin zit in onze grote zaal!

De Sluwe Vos (LIVE)

Met gigs op Zomervreugde, Free Your Mind en zijn PATRON labelnights in de Havenloods is De Sluwe Vos al jaren een graag geziene gast in onze stad. Nu komt hij voor zijn eerste headline show naar Luxor Live en trekt voor de gelegenheid letterlijk zijn hele trukendoos open! Met zijn monsterlijke modulaire synthesizer, een innovatieve wirwar van kabels, knoppen en vintage apparaten, zet Sluwe steeds een volstrekt unieke analoge liveshow neer. De officiële launch van zijn liveshow op Eurosonic Noorderslag 2019 maakte zo’n indruk dat hij meteen door Lowlands werd geboekt. Met trots kunnen we daar nu deze exclusieve clubshow aan toevoegen!

Jon K (UK)

De uit Manchester afkomstige Jon K bezit de skills om zowel de grootste muzieksnob als de toevallige voorbijganger aan het dansen te krijgen. Hij is de favoriete DJ van je favoriete DJ. Niet zo gek dus dat hij door Juxtapose al twee keer eerder werd uitgenodigd om in Arnhem acte de presence te geven. Met een selectie van de meest wonderlijke tracks voegt Jon K een uniek geluid toe aan de avond!

TITIA

Ze was al eerder op bij Knock on Wood te bewonderen, maar je kunt TITIA ook kennen als resident van de beruchte Is Burning party’s in o.a. Trouw, de School en Shelter óf van een van haar talloze optredens in Nederland en daarbuiten. Haar sets zijn een strak uitgebalanceerde mix, waarin underground classics en nieuwe releases elkaar vinden in authentieke, rauwe energie. Of het nou house, acid, breakbeat of electro is; TITIA brengt altijd de juiste dosis funk naar de dansvloer!

Line-up

De Sluwe Vos (LIVE)
Jon K (UK)
TITIA
Naim Abu

Innovate: Arnhem

De Sluwe Vos (live) maakt onderdeel uit van Innovate Experience 2019, het gratis toegankelijke innovatie festival van Innovate:Arnhem, dat op zaterdag 5 oktober plaatsvindt op IPKW in Arnhem. Check voor meer info de website of het Facebook-event.

Presented by: Luxor Night Live