MENU SLUIT
zo 26.05.2019
Breakfast at Tiffany's

Deep Blue Something

De uit de Verenigde Staten afkomstige band Deep Blue Something scoorde in 1996 een wereldwijde hit met het nummer Breakfast at Tiffany’s. In de compleet originele bezetting komt de band voor het eerst sinds 23 jaar weer naar Europa voor een nieuwe tour!

Deep Blue Something

Dankzij gebruik van de vrolijke pop- en rocknummers van Deep Blue Something in populaire films en tv-series is er een hele generatie aan nieuwe fans bijgekomen. Zo nam in 2018 het aantal luisteraars op Spotify binnen een half jaar met een miljoen toe. De band rondom de broers Todd en Toby Pipes is na een lange rustperiode in 2016 weer bijeengekomen voor de opnames van hun Locust House EP. De EP is uitgebreid tot een volledig album en na een paar shows groeide de oprechte wens om weer op tour te gaan. De show in Luxor Live is één van de twee shows in Nederland!

We Are Hunters (support)

Het uit Nijmegen afkomstige jagerscollectief We Are Hunters heeft de afgelopen jaren al menig podia afgebroken met hun scherpe mix van Classic Rock, het beste uit de skateparken van de 00’s en een gezond vleugje pop. Met de winst van de Roos van Nijmegen en een uitverkochte release in Luxor Live op zak is het vijftal klaar voor het volgende jachtseizoen. Maar maak je geen zorgen – No animals were harmed during the making of Rock ’n’ Roll.