MENU SLUIT
do 30.09.2021

Dilana

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

De meeste mensen in Nederland kennen de uit Zuid-Afrika afkomstige Dilana van haar hits in 2000 en 2001 afkomstig van haar album Wonderfool. Wereldwijd kent men Dilana van het Amerikaanse televisieprogramma Rock Star Supernova met Tommy Lee, Dave Navarro, Gilby Clark en Jason Newsted. Dilana was de ultieme publiekslieveling en vestigde met een tweede plaats haar naam in de Amerikaanse rockscene.

Dilana

Dilana kreeg de kans om te toeren als voorprogramma voor bands als Aerosmith, Motörhead, Velvet Revolver, Joe Cocker, The Bangles, Beth Hart en Golden Earring. Haar tomeloze energie en sterke persoonlijkheid zorgden ervoor dat zij twee tours lang de eerste en enige frontvrouw was voor de band LA Guns. In Nederland zagen we haar terug in 2016 tijdens haar deelname aan The Voice of Holland.

De zangeres won in 2009 zelfs diverse prijzen als actrice en zet zich in voor een aantal organisaties die strijden tegen (seksueel) geweld en misbruik.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!