MENU SLUIT
do 30.09

Dilana

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

De meeste mensen in Nederland kennen de uit Zuid-Afrika afkomstige Dilana van haar hits in 2000 en 2001 afkomstig van haar album Wonderfool. Wereldwijd kent men Dilana van het Amerikaanse televisieprogramma Rock Star Supernova met Tommy Lee, Dave Navarro, Gilby Clark en Jason Newsted. Dilana was de ultieme publiekslieveling en vestigde met een tweede plaats haar naam in de Amerikaanse rockscene.

Dilana

Dilana kreeg de kans om te toeren als voorprogramma voor bands als Aerosmith, Motörhead, Velvet Revolver, Joe Cocker, The Bangles, Beth Hart en Golden Earring. Haar tomeloze energie en sterke persoonlijkheid zorgden ervoor dat zij twee tours lang de eerste en enige frontvrouw was voor de band LA Guns. In Nederland zagen we haar terug in 2016 tijdens haar deelname aan The Voice of Holland.

De zangeres won in 2009 zelfs diverse prijzen als actrice en zet zich in voor een aantal organisaties die strijden tegen (seksueel) geweld en misbruik.


Dit evenement is verplaatst ivm de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Kaartkopers zijn hierover ingelicht op het e-mail adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Wel tickets maar geen mail? Check uw spambox.