MENU SLUIT
vr 04.03.2022
Disco/house legende uit Frankrijk!

Dimitri From Paris

Voor dit event is GEEN coronatoegangsbewijs nodig.

Disco/house legende Dimitri From Paris komt naar Luxor Live voor een exclusieve DJ set! De Franse DJ en producer wordt samen met Air, Cassius en Daft Punk gezien als grondlegger van de Franse elektronische muziekscene.

Dimitri From Paris

Geïnspireerd door funk en disco uit de jaren zeventig begint de Franse producer en dj Dimitri From Paris zijn carrière in in 1986 bij het radiostation Radio 7. Zijn onnavolgbare edits en producties krijgen wereldwijde bekendheid door talloze compilatie albums en ook soundtracks voor shows van modehuizen als Chanel, Jean Paul Gaultier en Yves Saint Laurent.

Dimitri remixte honderden artiesten zoals Björk, the Cardigans, James Brown, New Order en Quincy Jones. Zijn DJ sets zijn net zo veelzijdig en onvoorspelbaar als de indrukwekkende lijst aan artiesten die hij geremixt heeft. Hij speelt feilloos met genres en tempo’s een neemt je mee in zijn liefde voor de dansvloer.

Knock on Wood

Het meest kleurrijke feestje op de dansvloer omlijst deze avond met een fijne selectie aan DJ’s. Eddie Amore, Fleur du Bonheur en Ivy Knock draaien van disco naar house, afro naar funk, maar vooral om samen de nacht te vieren!