MENU SLUIT
do 20.10.2022
Support: Noémie Wolfs

Eefje de Visser

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. In januari 2020 verscheen Bitterzoet, het vierde album van Eefje de Visser, een filmische popplaat vol zwoele elektronica en dance invloeden. Nederlandse popcritici van muziekblad OOR verkozen Bitterzoet tot album van het jaar 2020!

Eefje de Visser

De inmiddels in Vlaanderen wonende Eefje de Visser brak met haar debuutalbum De Koek uit 2011 onmiddellijk door. Met haar ingetogen muziek en een soort dichterlijke teksten wist ze zowel op haar albums als live iedereen te overtuigen. Ze groeide uit tot één van de meest interessante nieuwe Nederlandstalige artiesten. Met het album Bitterzoet vervolgt Eefje haar weg naar een meer elektronisch geluid, waarmee ze inmiddels ook buiten onze land- en taalgrenzen wordt opgepikt en sluit een waardevolle periode voor Eefje af waarin zij energie en inspiratie voor de nieuwe muziek vond.

Noémie Wolfs (support)

Noémie Wolfs was vijf jaar de stem van Hooverphonic. Ze trekt de lijn van romantische en atmosferische pop verder door in haar solomuziek. De singles ‘Love Song’, ‘Wake Me Up’ en ‘On The Run’ van de tweede plaat ‘Lonely Boy’s Paradise’ spelen in op Noémie’s spontane gevoelens en op sferen tijdens zwoele zomeravonden, pittige nachten en lome ochtenden.