MENU SLUIT
vr 09.07.2021
in De Melkfabriek | show #2

Fusus

LUXOR LIVE CONCERT IN DE MELKFABRIEK

Multi-instrumentalisten en producers Ruben Maathuis, Koen Vosmeijer en Koen Klunder versmelten hun roots in klassiek slagwerk met elektronische muziek. Met een imposante verzameling van ontlede drumsets, melodisch slagwerk, synthesizers, effecten en samples bouwen ze een brug tussen artificiële en natuurlijke sounds. fusus creëert een filmisch, gelaagd geheel waarmee ze de grenzen van jazz, klassiek, ambient, house en techno doet vervagen.

fusus

fusus’ nieuwste werk IN U NI is een trilogie van drie nieuwe tracks, short-film en unieke live beleving die het verhaal vertellen over de samenkomst van twee paradoxale werelden: de natuurlijke en de artificiële. De eerste track ‘Stamin’ is inmiddels uit en op 9 en 10 juli speelt fusus in De Melkfabriek, voor het eerst IN U NI live: een multi-sensorische live beleving waarin fusus je tot in detail meevoert in een nieuw universum van geluid.

IN U NI is een seated-headphone show, er zijn 30 plekken per show en twee sessies per avond.

Wanneer je gelijktijdig 2 tickets bestelt gaan we er van uit dat je uit 1 huishouden komt en wordt je automatisch op een duo seat geplaceerd.