MENU SLUIT
za 30.10
2021

Golden Earring

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Dit sta-concert in de Parkzaal van Musis Arnhem is verplaatst ivm anti-coronamaatregelen van zaterdag 31 oktober 2020 naar zaterdag 30 oktober 2021!

Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band scoorde met Radar Love en Twilight Zone twee dikke wereldhits en toerde zowel in de jaren zestig, zeventig als tachtig in de Verenigde Staten.

Golden Earring

Na het single- en lp-debuut in 1965 (nog als de Golden Earrings) blijft de band in alle decennia die volgen nieuw werk uitbrengen. De band bracht meer dan 30 albums uit waaronder drie uiterst succesvolle unplugged albums (The Naked Truth I, II & III). De Golden Earring speelt regelmatig akoestische shows maar neemt net als in 2018 alle versterkers mee naar Arnhem voor een ouderwets fijne rockshow.

De klassieke bezetting van de band ontstaat in 1970 en is nog altijd in ongewijzigde vorm bij elkaar. Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk treden vrijwel elke maand op en zijn nog altijd in bloedvorm. Geen enkele andere Nederlandse band die ook maar in de buurt van deze statistieken komt.

Deze show is een samenwerking tussen Luxor Live en Musis en vindt plaats in de Parkzaal van Musis.


Dit evenement is verplaatst ivm de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.