MENU SLUIT
zo 08.01.2017
David Bowie Tribute!

Ground Control

Wie belichaamde de connectie tussen de 70’s, 80’s en 90’s, door drie decennia lang steeds te blijven vernieuwen, en voorop te lopen in de popmuziek en popart…? David Bowie! Zelfs met zijn allerlaatste werk Blackstar heeft hij iedereen op het verkeerde been weten te zetten.

Ries de Wit (vocalen), Hans van Binsbergen (gitaar), Peter De Belie (gitaar) Sander Ponne (toetsen), Erwin Scheijgrond (basgitaar) en Jago Agricola (drums) hebben allemaal een andere muzikale afkomst, met verschillende muzikale bagage, maar weten deze te combineren tot één muzikale passie; David Bowie. Ground Control speelt de beste, mooiste en belangrijkste nummers uit zijn enorme repertoire en verkocht daarmee in 2016 Luxor Live tot drie maal toe uit!

Van ‘Ziggy Stardust’ tot ‘Station to Station’, van ‘Space Oddity’ tot ‘Heroes’, van ‘Five Years’ tot ‘Let’s Dance’ en van ‘Changes’ tot ‘Scary Monsters’… Elke periode van David Bowie is bijzonder, en Ground Control weet dit zeer realistisch neer te zetten met een bijzondere, muzikale en kleurrijke live show.