MENU SLUIT
di 09.06
#37

Herman Centraal

Herman Centraal is sinds 2016 dé talkshow van Arnhem, over de stad en haar diverse bewoners. De shows hebben een magazine-karakter, met onderwerpen die variëren van kunst, cultuur en politiek tot maatschappij, religie, sport, geschiedenis en onderwijs. Er wordt een licht geschenen op wat goed gaat en wat beter moet. Kritisch, eerlijk en constructief: dat is Herman Centraal. Op deze manier betrekken ze Arnhemmers bij hun stad en bij elkaar.

Herman Centraal #37

IJs en corona dienende, gaat Herman Centraal op 9 juni weer verder met het reguliere programma. Door uitval van de twee vorige shows, is dit helaas alweer de laatste editie van dit seizoen.

De redactie is ook nu druk bezig met het benaderen van interessante gasten. Op de website van Herman Centraal, de website van Luxor Live en op Facebook zullen we deze szm bekendmaken. Wél kunnen we alvast vertellen dat Richard Kofi deze avond de sidekick van Basti zal zijn. Deze Arnhemse kunstenaar, curator en programmeur werd onlangs door NRC Handelsblad genoemd als een van de honderd talenten van de jaren twintig.