MENU SLUIT
vr 22.11

Ina Forsman

Ina Forsman is een award-winnende talentvolle Finse zangeres die zich heeft gevestigd in Berlijn. Met haar krachtige en expressieve stem brengt zij haar zelfgeschreven songs op het snijvlak van pop, soul, blues, r&b en jazz met volle overgave en passie. Haar frasering verraad de invloeden van Etta James, Amy Winehouse en Aretha Franklin.

Ina Forsman

Ze stond op haar 17de in de finale van de Finse versie van Idols en haar titelloze debuut deed het goed in de VS, Europa en in Brazilië. De reacties op het dit jaar verschenen tweede album “Been Meaning To Tell You” voorspellen een mooie toekomst voor de nog steeds jonge zangeres.

De liefde, in de vorm van goede maar ook slechte relaties, wordt uitgebreid bezongen. Diepe en pure emoties worden afgewisseld met een portie zelfvertrouwen en humor. De grote band die Forsman achter haar heeft staan speelt ontzettend strak en groovet als een trein. Met haar indrukwekkende stem en gesteund door deze fantastische band beweegt Forsman opvallend soepel door een muzikaal landschap dat wordt gedomineerd door soul en blues.