MENU SLUIT
zo 12.09

Inge van Calkar

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Inge van Calkar wilde de bleuheid en kwetsbaarheid van de singer-songwriter die ze ooit was vervangen ten gunste van een sensuelere aanpak. De altijd in het wit geklede Groningse schoof langzaam maar zeker op richting een nieuw genre. Het later dit jaar te verschijnen album ‘Full Color’ staat vol met echte electro pop bangers!

Inge van Calkar

Weten waar je goed in bent en daar serieus werk van maken. Schepen achter je verbranden en een nieuwe koers durven varen, dat is waar Inge van Calkar mee bezig is sinds ze het ‘elektronica licht’ heeft gezien. Met de zomerhit Touchdown (2019), die Topsong werd bij NPO Radio 2, heeft haar muziek zijn gezochte vorm gevonden. Op dezelfde zender is ze al de Nederlandse Kylie Minoque genoemd. Zelf spreekt ze liever van ‘Kylie meets Garbage’. Het is die popsensibiliteit met een scherp randje die het hem doet.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!