MENU SLUIT
wo 27.10
Australische singer-songwriter met nieuw album!

Jacob Lee

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

De Australische singer-songwriter Jacob Lee maakt warme, intieme muziek. Hij volgt nu het succes van zijn debuutalbum ‘Philosophy’ op met zijn tweede album ‘Conscience’ en komt tijdens zijn Europese tour naar Arnhem!

Mystiek, dubbelzinnigheden, passie en genialiteit liggen achter de lyriek van Jacob Lee. Op 24-jarige leeftijd heeft Jacob meer dan 240 miljoen Spotify-streams verworven zonder label of beheer en is hij zelfstandig op tour door Europa, het VK, Aziƫ en Australiƫ.


Dit evenement is verplaatst van dinsdag 16 februari als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!