MENU SLUIT
do 25.11

Jason Waterfalls

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

De Utrechtse band Jason Waterfalls maakt op Engelse sound geïnspireerde poprock met volvette dance hooks. Deze boys klappen keihard binnen met dikke riffs, smerige synths, catchy popvocalen en een bak live-energie die je doet watertanden, handenklappen en hardop-zingen tegelijkertijd.

Jason Waterfalls

Ook 3FM heeft door dat je deze band in de gaten moet houden: nadat ze werden uitgeroepen tot 3FM Talent, kwam de band in hoge rotatie op de zender voorbij en werd de band gepresenteerd op Noorderslag. Meerdere singles van de debuut EP van Jason Waterfalls waren in Spotify’s New Music Friday te horen waren.

Isa Zwart (support)

Deze Arnhemse singer-songwriter maakt (met of zonder band) dromerige en verrassende popliedjes, puur en betoverend. Eerder al bij Arnhem Live te gast (dus check het beeldarchief!).


Dit evenement is verplaatst van vrijdag 12 februari als direct gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Geen mail ontvangen? Check je spambox!