MENU SLUIT
do 28.10.2021
Support: Olaf Putker

Jeffrey Halford & The Healers

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

De Californische gitarist en singer-songwriter Jeffrey Halford maakt samen met zijn band The Healers trefzekere melodieuze bluesy rootsrock. Halford staat bekend om zijn effectieve muziek waarbij melodie en emotie centraal staat. Filmische teksten en messcherpe gitaarlicks maken het geheel compleet tot de ideale soundtrack van een mooie roadmovie.

Jeffrey Halford

Met het venijnige en tegelijkertijd uitgebalanceerde soul-blues-album Rainmaker en het eenvoudigere en groovy achtste album Lo-Fi Dreams maakte Halford een comeback in de scene. Halford mag grote artiesten met wie hij eerder het podium deelde, zoals Taj Mahal, Los Lobos, Etta James, The Radiators, Robert Earl Keen, John Hammond, Augie Meyers, Dave Alvin en Chuck Prophet tot zijn fans noemen!

Olaf Putker (support)

Olaf Putker maakt alternatieve americana. Een kruising tussen Neil Young en Father John Misty, een mix van Wilco en Elliott Smith, alsof JOHAN aan de haal gaat met de songs van Nick Drake; noem hoe je het wilt noemen. Het zijn in ieder geval liedjes pur sang, van stille folkliedjes tot grootstedelijke americana-bangers.