MENU SLUIT
za 09.04.2016
Luxor Night Live: electronica & (afro)beats

Juxtapose ft. Sassy J (CH)

Juxtapose, de eigenzinnige dansavond voor een ieder die houdt van onverwachtse combinaties, komt met een bijzondere gast: Sassy J (CH).

Sassy J (CH)

De naam van deze bijzondere mejuffrouw uit Zwitserland zul je inmiddels al vaker tegen zijn gekomen. Ze heeft al eerder op Juxtapose avonden in Luxor Live en Canvas Amsterdam gestaan, maar bestijgt inmiddels ook de grotere podia zoals op Dekmantel. Ze is favoriet bij dj’s als Benji B, Gilles Peterson, Lefto, en Dego, maar ook de mensen achter Eglo en The Trilogy Tapes lopen met haar weg.

Haar stijl is die van een connaisseur die weigert om zich tot slechts één genre te beperken om uit te blinken. Precies waarom ze ook zo goed bij Juxtapose past.  Ze combineert gemakkelijk disco met hip hop, en house met wereldmuziek. Haar goede muzieksmaak en DJ eigenschappen brachten haar naar plaatsen als Worldwide Festival, Sonar en het Londense Plastic People.

Naast haar eigen DJ carrière nodigt ze de top notch uit op haar eigen Patchwork avonden (Theo Parrish, Steve Spacek, onze vrienden van Rednose Distrikt, MF DOOM). Saillant detail is dat ze ook een getalenteerd mode ontwerpster is van op maat gemaakte kleding, zoals truien en shirts.

Juxtapose Sounds

Support komt van Juxtapose Sounds, het collectief van resident Juxta DJ’s die echt nooit teleurstellen maar je laten dansen tot je blaren op je voeten krijgt.

Kaartverkoop

Voor deze avond zijn er uitsluitend kaarten beschikbaar aan de deur.