MENU SLUIT
ma 27.04.2020
Afgelast

Kickerz Kingsday

Dit evenement is afgelast als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra verlening van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Er zal geen vervangende datum komen voor dit evenement. Kaartkopers kunnen hun geld terugkrijgen en worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht.

Wij vragen om uw begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt.


 

Kickerz Kingsday zet de harddance legende van Koningsdag Arnhem voort met een 11 uur durend festival in Luxor Live. We pakken dikker uit dan ooit tevoren met de beste hardstyle en hardcore dj’s van dit moment verdeeld over 2 area’s!

Kickers Kingsday

Het afgelopen decennium gingen we samen stampen en feesten bij de John Frostbrug (Beat The Bridge en XXlerator). Kickerz Kingsday zet deze traditie voort met een nieuw harddance festival! Dit 11 uur durend feestspektakel vindt plaats in de thuishaven van Future of Hardstyle: poppodium Luxor Live. Geniet van de beste namen uit de hardstyle en hardcore scene, spectaculaire shows en het vetste geluid. Je weet, dit wordt knetterhard feesten!

MAINSTAGE

Angerfist
Delete
Digital Punk
Sub Sonik
Killshot
Rvage
Bloodlust
Jay Reeve
Artifact
Element
Ephoric
Blear
Twice

Hosted by: The Syntax MC

AREA 2

(The Future)
Hardfunction
Legion
Charter
Synfinity
Raiden
Sanctuary DJ
Total Anarchy
Diamanic
Sander Newborn
Phyric

(Harder is Beter)
S-Kill & Morbius
Irradiate
Miss Thorium
Bazzy
Core-Maniac
Lady Error
Metalaty

Hosted by: MC Arimann

Algemene info

Leeftijd: 18+
Tijden: 13:00 – 00:00

Presented by: Future of Hardstyle