MENU SLUIT
za 02.10.2021
Liefdesbang album release

KIMONO + LAYERS

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

KIMONO is een voorloper als het gaat om de sound van hedendaagse R&B. Met zijn Nederlandstalige repertoire bekleedt het Arnhemse KIMONO een unieke plek in het genre en wordt hij door zijn collega-artiesten en toonaangevende media als Noisey, 3VOOR12 en i-D Magazine getipt als grote belofte.

KIMONO

In eigen beheer bracht hij zijn EP’s ‘Meid van nergens’ en ‘AURA’ uit. Hierop werkte hij samen met artiesten als Jonna Fraser, Ares en LouiVos. Het leverde de zanger een platencontract bij Warner Music Benelux op en 3FM riep hem uit tot ‘3FM Talent’ met zijn single ‘Wilde nachten’. KIMONO is dit jaar te horen in de serie ‘De Slet van 6VWO’ en te zien in bioscoopfilm ‘Meskina’.

Dit najaar verschijnt KIMONO’s debuutalbum ‘Liefdesbang’, geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van auteur Hannah Cuppen. Het album vertelt KIMONO’s verhaal over eigenwaarde, verbinding en (zelf)liefde met een eigen sound die beweegt op het snijvlak van popmuziek, synth, disco én een eigentijdse benadering van R&B.

De eerste show van de tour is natuurlijk in Arnhem! Zorg dat je op tijd je tickets bestelt, want zijn vorige show in Luxor Live was in één dag uitverkocht!

LAYERS

De R&B/hiphop clubnacht LAYERS verzorgt de muzikale omlijsting van deze show. Chamos, Dave Nunes en Aizen Sama draaien funky tunes, edgy hiphop en future beats om gezamenlijk tot middernacht door te dansen!

LAVILS

De Rotterdamse r&b/hiphop singer-songwriter Lei Avila Santiagio, oftewel Lavils, verzorgt de support bij de album-release van KIMONO.