MENU SLUIT
do 25.04.2019
Hide & Seek albumpresentatie

Lisa Ké & Jaap Berends

De tijd lijkt soms stil te staan als je naar het gloednieuwe album ‘Hide & Seek’ luistert. De Arnhemmers Lisa Ké (zang, gitaar) en Jaap Berends (gitaar, bas, zang) presenteren hun duo-cd met prachtig gemaakte liedjes. Het wemelt van bijzondere instrumenten, exceptioneel gitaarspel en die heerlijke warme stem die je moeiteloos meeneemt in haar verhalen.

Lisa Ké & Jaap Berends

Het verhaal van Jaap en Lisa is er één van jarenlange vriendschap en gezamenlijke optredens, van de eenvoud tussen gitaar en stem en de complexiteit van het leven. Doordat zij al jaren samen muziek maken, weten ze elk liedje vloeiend naar een hoger plan te tillen. Woorden en melodieën lijken soms te zweven door even te vertragen of te versnellen. Pedalsteel solo’s en mellotron klanken versterken dit gevoel. De nummers met soms een dromerige, soms een vlotte inslag, gaan over verlies en weerzien, over zoeken en verstoppen voor jezelf of de mensen van wie je houdt.

Gosse Scherstra & Tessa Zoutendijk (support)

Gosse Scherstra is een net in Arnhem neergestreken Fries die prachtig blijkt te zingen en gitaar te spelen. Tessa Zoutendijk is een improvisatie-folk en jazzviolist die sinds 1995 in alle mogelijke bands, muziekgroepen, theater- en dansprojecten speelt. Samen maken zij mooie meeslepende muziek, met prachtige melodieën en verrassende poëtische teksten.

Deur open: 20.30 u
Aanvang support: 20.45 u
Aanvang show Lisa Ké & Jaap Berends: 21.15 u