MENU SLUIT
do 24.03.2022
Support: Tim Koehoorn

Lucky Fonz III

Lucky Fonz III, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘Ik ben een sukkel’ komt naar Luxor Live! Zijn unieke shows staan bekend om de bijzondere combinatie van prachtige liedjes, eigenzinnige teksten, humor én ontroering. In 2022 verschijnt Lucky’s nieuwe album ‘Hemellichamen’ waarop een aantal liedjes staan die nu al live-favorieten zijn.

Lucky Fonz III

Fans weten inmiddels dat Lucky’s clubshows heen en weer kunnen slingeren tussen stille emoties en uitbundig gefeest; er mag worden gehuild, maar ook meegezongen, met zowel bekendere als nieuwere liedjes. Niet voor niets riep 3voor12 (VPRO) Lucky uit tot één van de meest invloedrijke artiesten van Nederland, op basis van zijn live reputatie. Je hoort verscheidene nieuwe liedjes, maar verwacht ook oudere, bekende liedjes van albums als ‘In je Nakie’ en ‘Multimens’. Jong, oud, ondersteboven of achterstevoren: bij een show van Lucky Fonz III is iedereen welkom, dus komt dat allen zien!

Tim Koehoorn (support)

De 24-jarige singer-songwriter en knutsel-klungelaar Tim Koehoorn schrijft over Hyves, Guus Meeuwis, de onafwendbare dood die hem te wachten staat en alles wat hem daarnaast bezighoudt. Hij was al finalist van de Grote Prijs van Nederland en werd benoemd tot OOR Talent van de Popronde. Binnenkort brengt hij zijn nieuwe plaat ‘Suikerspin’ uit: een album over kwetsbaarheid, angst en goudvissen.