MENU SLUIT
do 14.10.2021
Support: Will Knox

Luka

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

Singer-songwriter Lisa Lukaszczyk vertaalt haar verhalen met haar band Luka naar eigenzinnige, dromerige pop. Eerlijk en persoonlijk, maar altijd herkenbaar en intrigerend. Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Bon Iver stelt Luka een breed pallet aan geluiden tentoon. Dromerige electro-pop, folk, soul, van ruimtelijke soundscapes tot enerverende beats.

Luka

Geboren in Kaapstad en wonend en werkend vanuit Rotterdam, timmert de singer-songwriter al geruime tijd onder de naam Luka aan de weg, wat uiteindelijk leidde tot de release van haar debuutalbum ‘First Steps of Letting Go’ in oktober 2020 via Snowstar Records. Lovende kritieken en 5 sterren recensie’s in de Nederlandse pers volgen en optredens op Eurosonic Noorderslag 2021, Radio 2 & 3FM.

In 2021 komt er een nieuwe remix EP uit met tracks van haar album ‘First Steps of Letting Go’, o.a. door Julien Barbagallo van Tame Impala. Daarnaast is Luka te zien op festivals shows en volgt er een clubtour in het najaar van 2021.

Will Knox (support)

Will Knox werd geboren in wereldstad Londen, maar heeft zich inmiddels in Nederland gevestigd. De singer-songwriter had altijd al een bijzonder sterke band met Nederland en werkte in het verleden onder meer samen met Miss Montreal en Dotan en speelde in het voorprogramma van bands als BLØF, Racoon en HAEVN. Knox is een echte verhalenverteller in de traditie van artiesten als Leonard Cohen en Paul Simon. Hij werkte mee als schrijver aan vele nummers van andere artiesten waaronder het winnende songfestivallied Arcade van Duncan Laurence. Begin november van dit jaar verschijnt zijn album Shedding + Blooming.


 

Door de wijzigingen in de anti-coronamaatregelen zijn er reguliere tickets beschikbaar en is de show staand in plaats van seated.