MENU SLUIT
do 14.10

Luka

Singer-songwriter Lisa Lukaszczyk vertaalt haar verhalen met haar band Luka naar eigenzinnige, dromerige pop. Eerlijk en persoonlijk, maar altijd herkenbaar en intrigerend. Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Bon Iver stelt Luka een breed pallet aan geluiden tentoon. Dromerige electro-pop, folk, soul, van ruimtelijke soundscapes tot enerverende beats.

Luka

Geboren in Kaapstad en wonend en werkend vanuit Rotterdam, timmert de singer-songwriter al geruime tijd onder de naam Luka aan de weg, wat uiteindelijk leidde tot de release van haar debuutalbum ‘First Steps of Letting Go’ in oktober 2020 via Snowstar Records. Lovende kritieken en 5 sterren recensie’s in de Nederlandse pers volgen en optredens op Eurosonic Noorderslag 2021, Radio 2 & 3FM.

In 2021 komt er een nieuwe remix EP uit met tracks van haar album ‘First Steps of Letting Go’, o.a. door Julien Barbagallo van Tame Impala. Daarnaast is Luka te zien op festivals shows en volgt er een clubtour in het najaar van 2021.


 

Deze show zal voldoen aan de door het RIVM opgestelde richtlijnen; wijzigingen voorbehouden. Om de veiligheid van onze gasten te waarborgen zijn er voor dit zitconcert enkel duo-tickets beschikbaar.