MENU SLUIT
do 07.10.2021
Support: Anna Rune

Matt Perriment

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

De uit Londen afkomstige indiefolk singer-songwriter Matt Perriment maakt intense, melancholische en intieme liedjes. Subtiele muziek met precies de juiste hoeveelheid dynamiek en diepgang, ook nog eens gebracht met een mooie, hoge en krachtige stem. Hij komt terug naar Luxor Live voor een seated corona-proof concert.

Matt Perriment

In 2019 speelde Matt twee uitverkochte eigen shows in Nederland, waarvan één in Luxor Live. Als voorprogramma was hij daarvoor al te zien bij acts als Thomas Dybdahl en HAEVN. Na twee EPs komt hij met nieuw materiaal en kan je zijn single Night Flight nu al beluisteren. Matt Perriment is een aanrader voor iedereen; voor liefhebbers van Ben Howard in het bijzonder.

Anna Rune (support)

De muziek van Anna Rune kan het beschreven worden als Neo-Romantic Pop en balanceert tussen emotioneel experiment en gepolijste pop. Op haar nieuwe album For Monumental People slaat de voormalig Beste Singer-songwriter van Nederland een frisse, meer impulsieve richting in. Haar lyrische en soms duistere schrijfstijl krijgt een relativerende laag. Met het album wil ze een conversatie starten met het publiek over kwetsbaarheid, eigenliefde en allesverwoestende, doffe ellende.


 

Deze show zal voldoen aan de door het RIVM opgestelde richtlijnen waarbij bezoek aan Luxor Live mogelijk is en de 1,5 meter-regel van kracht is. Om de veiligheid van onze gasten te waarborgen zijn er voor dit zitconcert enkel duo-tickets beschikbaar.