MENU SLUIT
vr 22.10
Future latin

Maurino

De Chileense Amsterdammer Maurino Alarcón brengt zijn unieke ‘Future Latin’ sound naar Arnhem! Reggae drums, een jazzy piano en een dikke baslijn, met daar overheen Spaanstalige maatschappijkritische lyrics en een hoop energie. Maurino is dansbaar, rauw en persoonlijk.

Maurino

Het nieuwe soloproject van de gedreven TenTemPiés frontman Maurino Alarcón gaat geen enkel genre uit de weg. Zelfs een sample van de hartslag van zijn pasgeboren dochter is verwerkt tot muziek. Maurino’s diephese stem en kritische Spaanse teksten zijn niet verloren gegaan in de zoektocht naar een origineel geluid. “Een geluid van nu, met het gevoel van toen.”

Maurino Alarcón is naast zanger en songschrijver het brein achter Fiesta Macumba, het grootste Latinfeest van Nederland met een eigen tent op Lowlands.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!