MENU SLUIT
zo 08.12.2019
The First Lady of Woodstock 50th Anniversary

Melanie

Melanie toert dit najaar voor het eerst sinds jaren weer door Europa en komt ook naar Nederland. The First Lady of Woodstock viert haar 50-jarig jubileum en komt terug naar Arnhem voor een seated show in de Parkzaal van Musis.

Melanie Safka

Melanie Safka wordt gezien als de eerste en misschien wel een van de grootste singer-songwriters aller tijden. In ons land is zij bekend dankzij Woodstock en door haar prachtige songs zoals Beautiful People, Ruby Tuesday, Brand New Key, Lay Down (Candles in the Rain) en nog veel meer. Haar nummers worden nog steeds door vele popsterren gecoverd, waaronder Miley Cyrus, Cher, Macy Gray, Björk, Dolly Parton en onze eigen Mathilde Santing.

Woodstock

Het legendarische Woodstock festival viert deze zomer het 50-jarige jubileum met een nieuwe editie waar Melanie niet zal ontbreken. Zij maakte haar entree als singer-songwriter op dit befaamde festival, dat een hele generatie heeft beïnvloed en muziek voor eens en altijd veranderde. Melanie komt samen met haar getalenteerde zoon Beau-Jarred naar Arnhem, die haar op de gitaar ondersteunt. Het optreden zal volledig in het licht staan van het fenomenale Woodstock-gebeuren van 1969.

Deze show van Melanie is een samenwerking tussen Luxor Live en Musis