MENU SLUIT
za 21.11
Support: Sevens

Nona

De uit Uden afkomstige zangeres Nona laat tijdloze nummers horen met een stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend. De jonge soulzangeres maakt razendsnel haar opmars in ons land, was al 3FM-talent en speelde op bijna alle relevante Nederlandse festivals.

Nona

Nadat Nona in 2018 verschillende hitsingles uitbracht, waarvan Sleeptalking ruim vier miljoen keer werd gestreamd op Spotify, kwam in oktober het debuutalbum uit.

Sevens (support)

De 19-jarige Sevens komt uit Hasselt, Belgiƫ. Deze allround-artiest doet bijna alles zelf; hij zingt, schrijft, produceert en bespeelt de instrumenten op zijn tracks. Sevens maakt R&B/soul, maar geeft er wel zijn eigen unieke twist aan.


 

Dit evenement is verplaatst van vrijdag 20 maart (naar 7 juni) als direct gevolg van de op 12 maart 2020 door het kabinet aangekondigde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Na een herziening van de maatregelen is de show opnieuw verplaatst; ditmaal naar zaterdag 21 november.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.